Rock Your World II

Muzică, Ritm și Inspirație:

„Rock Your World II” Debutează la Școala Gimnazială nr. 41 din București

 

Într-un parteneriat impresionant cu Școala Gimnazială nr. 41, Asociația Aripi Pentru Toți - APT este mândră să anunțe demararea proiectului „Rock Your World II”, proiect finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow. Acest proiect deosebit începe pe 23 septembrie cu Parada „Rock Your World II”, la care poate participa orice doritor, locuitor al cartierului Ion Creangă, urmată de ateliere de istoria muzicii, activități muzicale și mentorat, ce se vor desfășura în perioada 25 septembrie - 13 octombrie 2023 la sediul partenerului.


Scopul acestei ediții a proiectului este de a inspira elevii claselor a VI-a  și a VII-a din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 41 să descopere minunata lume a muzicii și a ritmului, sub îndrumarea unor muzicieni profesioniști și a unui invitat special, dar și de a promova proiectul în rândul locuitorilor cartierului Ion Creangă prin intermediul Paradei, eveniment deosebit in rândul activităților de gen. Proiectul „Rock Your World II” începe cu o paradă spectaculoasă ce pornește din fața Școlii Gimnaziale nr. 41, pe 23 septembrie, începând cu ora 10:30 și având ca destinație foișorul din Parcul Ion Creangă unde cei prezenți sunt așteptați cu muzică, ateliere muzicale dar și cu elemente surpriză. Această paradă este primul pas în călătoria muzicală ce urmează.


Între 25 septembrie și 13 octombrie, la Școala Gimnazială nr. 41, elevii claselor a VI-a  și a VII-a vor avea ocazia de a participa la ateliere de istoria muzicii, activități muzicale și mentorship. Aceste activități sunt menite să îi introducă în universul fascinant al muzicii și să le ofere îndrumare de la muzicieni profesioniști.

Printre cei care vor face acest proiect deosebit posibil se numără membrii trupei de heavy metal Scarlet Aura: Mihai Dănciulescu, Rareș Nistor și Matthias Klaus, oferindu-le elevilor o perspectivă unică asupra muzicii rock. De asemenea o avem ca invitat special pe Pohoață Mihaela, triplă campioană mondială la gimnastică aerobică. Ea va aduce jocuri muzicale și de ritm, demonstrații de ritm și mentorat completând astfel experiența muzicală a participanților.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, social, mediu, sănătate, cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 de euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor publice de învățământ preuniversitar și grupurilor informale/de inițiativă.


„Rock Your World II are ca obiectiv să stimuleze creativitatea, să încurajeze pasiunea pentru muzică și să dezvolte abilitățile tinerilor. Participanții vor descoperi puterea terapeutică a muzicii și își vor crea amintiri de neuitat într-o atmosferă de învățare distractivă și inspirațională”, a declarat Aura Dănciulescu, manager de proiect și Vicepreședinte al Asociației Aripi Pentru Toți - APT.


Contact:
Pentru mai multe informații despre proiect sau pentru a stabili interviuri, vă rugăm să contactați:

Nume: Aura Dănciulescu

Telefon: 0773924897

Email: contact@aripipentrutoti.com

 

Despre organizație:

Asociația Aripi Pentru Toți - APT este o organizație non-guvernamentală dedicată promovării culturii și artelor în rândul copiilor și tinerilor. APT își propune să inspire și să ofere oportunități de dezvoltare personală prin intermediul muzicii și artelor conexe. Mai multe informații despre APT pot fi găsite pe www.aripipentrutoti.com.

postari pentru FB si Instagram - Saptamana 4-8 Septembrie1
postari pentru FB si Instagram - Saptamana 4-8 Septembrie2
postari pentru FB si Instagram - Saptamana 4-8 Septembrie3
15
14
13
16
4a
3a
10
11
6
7
8
5a
1
2
9
12
11b
18
17
16b
12b
13b
15b
8b
14b
9b
3b
10b
7b
4b
5b
6b
1b
2b

Ateliere pentru copii Aripi Pentru Toți: “Muzică, Stare și Visare”

Aripi Pentru Toți împreună cu echipa de vis din spatele brandului Scarlet Aura vă invită la atelierele pentru copii  și tineret. Activitățile vor fi împărțite în ateliere inspiraționale  care exprimă importanța muzicii în starea creată de aceasta dar și a viselor copiilor despre viața, viitor, jocuri și cântece.


Cine sunt Scarlet Aura?


Scarlet Aura este o trupă de rock formată din muzicieni profesioniști care susțin creșterea nivelului cunoașterii acestui stil muzical, a muzicii în sine dar și a caracterului terapeutic pe care îl are aceasta,  în rândul copiilor și a tineretului. Astfel s-au născut atelierele pentru copii și tineret prin care vor să transmită mai departe iubirea față de muzică dar și descoperirea de sine cu ajutorul ei.


Un pic de magie, un strop de istorie, jocuri, sunete și un infinit de bucurie la care să ne conectăm și să aflăm cine suntem și ce ne mână pe noi în luptă și în viață!


Ce urmărim pentru participanții la ateliere?

-           Creare stare de bine prin muzică

-           Descoperirea emoțiilor cu ajutorul muzicii

-           Stimulare auditivă

-           Identificare talent muzical/ureche muzicală

-           Jocuri muzicale

-           Recunoaștere sunete

-           Cunoașterea instrumentelor muzicale

-           Lecții chitară

-           Lecții chitară bas

-           Canto

-           Lecții pentru apariție scenică

Și multe altele!


Muzică, Stare Și Visare


Ateliere muzicale pentru copii și tineret

zona Parcul Ion Creangă


Grupe de vârste între 2 și 18 ani


Program de vară

Marți-vineri

10.00 – 11.30

11.30 – 13.00

17.00 – 18.30


Tarif participare – 1 atelier/ săptămână – 50 ron

                    2 ateliere / săptămână – 85 ron

                    3 ateliere / săptămână – 125 ron


Contact programări –

contact@aripipentrutoti.com

Whatsapp - 0773924897

Rock și educație non-formală prin Aripi pentru Toți

Asociația Aripi Pentru Toți - A.P.T. prezintă, în perioada mai-iunie 2022, proiectul educațional "Rock Your World", finanțat în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow.


Proiectul propune 9 ateliere de istoria muzicii acordate cu titlu gratuit pentru 80 de elevi cu vârste cuprinse între 14-18 ani, ai Colegiului Național "Mihai Viteazul" din București, partenerul proiectului. Scopul proiectului este dezvoltarea abilităților de comunicare ale tinerilor prin educație non-formală. Vor avea loc 3 ateliere pentru 3 grupuri formate din 25-30 de elevi în perioada mai-iunie 2022.


Mihai Dănciulescu, muzician, compozitor, producator muzical dar și Președinte al asociației APT declară: „Credem cu tărie că așa cum nimeni nu ar rezista să nu audă un timp îndelungat muzica, la fel și în lumea întreagă, nu există nici un om, care să nu fi auzit niciodată un cântec sau o muzică. Muzica este cu siguranță una din principalele influențe ale tinerilor, amplificând sau eliminând unele stări interioare, favorizând comunicarea și având efecte fizice asupra corpului uman. Prin darul pe care ni-l oferă muzica, ne propunem să contribuim la dezvoltarea personală a tinerilor prin atelierele propuse și să creștem accesul și participarea acestora la viața culturală.”


Puteți urmări desfășurarea proiectului pe paginile de Social Media (Facebook și Instagram) - Aripi pentru toți și pe site-ul asociației: www.aripipentrutoti.com.


„Aripi pentru Toți - APT” este o asociație non-profit în spatele căreia se află artiști, iubitori de muzică, ce are ca scop susținerea demersurilor cultural-artistice și sprijinirea inițiativelor artistice ale tinerilor.


Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow, domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor publice și grupurilor informale/ de inițiativă.

Rock Your World – proiectul de educație non-formală din cadrul

START ONG a ajuns la final


Asociația Aripi Pentru Toți - A.P.T. a prezentat în perioada mai-iunie 2022, proiectul educațional "Rock Your World", finanțat în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow.

Această primă ediție a Rock Your World a reprezentat 9 ateliere de istoria muzicii acordate cu titlu gratuit pentru 90 de elevi cu vârste cuprinse între 14-18 ani, ai Colegiului Național "Mihai Viteazul" din București, partenerul proiectului.


Scopul proiectului a fost dezvoltarea abilităților de comunicare ale tinerilor prin educație non-formală. Au avut loc 3 ateliere pentru 3 grupuri formate din 30 de elevi fiecare în perioada mai-iunie 2022. Traineri au fost Aura Dănciulescu și Rareș Nistor, muzicieni la bază, iar elevii au fost foarte încântați de activitățile muzicale propuse de aceștia, de atelierele efectuate dar și de jocurile interactive aplicate în clasă care i-au apropiat ca și colegi dar care i-au și sensibilizat în privința emoțiilor si a stării de bine create de muzică.


Puteți urmări un scurt video de prezentare a Rock Your World pe pagina oficială de YouTube la acest link -  https://youtu.be/gT0JkQEmAq8 iar mai multe informații despre desfășurarea proiectului se pot găsi pe paginile de Social Media (Facebook și Instagram) - Aripi pentru toți dar și pe site-ul asociației: www.aripipentrutoti.com.


„Aripi pentru Toți - APT” este o asociație non-profit în spatele căreia se află artiști, iubitori de muzică, ce are ca scop susținerea demersurilor cultural-artistice și sprijinirea inițiativelor artistice ale tinerilor.


Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow, domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor publice și grupurilor informale/ de inițiativă.


3
5
4
Pic2
Pic1
Pic3
Fb si Insta 3 iunie 2
facebook 4 iunie
fb si insta 03 iunie
fb si insta 5 iunie
Insta 4 iunie
fb si Insta 2 iunie
Fb si Insta 6 iunie
Fb si Insta 3 iunie